Szék-Ház Irodabútor Kft.

Bútorkereskedés



Bemutatkozás:

Cégünk a Szék-Ház Irodabútor Kft. már tizenöt éve élvezi a Vásárlók megtisztelő bizalmát. Ez idő alatt jelentős tapasztalatokat szereztünk a bútorkereskedelemben. Arra törekszünk, hogy kedves Vevőinkkel közösen a legjobb, a legszebb és takarékos megoldást keressük az irodabútor, forgószék, tárgyalószék, és szobabútor kiválasztásakor, melyeket elégedetten használnak vásárlóink otthonukban, középületben vagy a munkahelyükön.
Mi, a Szék-Ház Irodabútor dolgozói, helyszíni felméréssel, lakberendezési szaktanácsadással, illetve projektek kulcsrakész átadásával, készséggel állunk egyéni megrendelők, vállalkozók és közületek rendelkezésre. Alapvető célunk a vásárlóink elégedettsége. Ezt a kínálatunkról szóló gyors és elégséges információval, pontos szállítással valamint garanciális és garancia utáni szervizeléssel szeretnénk elérni. Bemutatótermünkben megtekintheti, kipróbálhatja és megrendelheti a kiválasztott termékeket.
Az irodabútorok, forgószékek, tárgyalószékek, lakossági bútorok szinte kizárólag Magyarországon készülnek. Kényelmes és kiváló minőségű termékeket választottunk kínálatunkba, ügyelve a megfizethetőségre, a gyors és rugalmas gyárthatóságra és szállíthatóságra.
Termékeink rendelkeznek a megfelelősségüket igazoló termékbizonylatokkal és ISO 9001 minőségi bizonyítvánnyal, valamint típustól függően 1-5 év garanciával kerülnek forgalomba!
Készséggel várjuk Önöket szaküzletünkben, hogy segítségükre lehessünk irodáik megtervezésében és berendezésében.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8000 Székesfehérvár, Budai út 50.   térkép>

Telefonszám:

06/22/500-366, 06/20/9528462, 06/30/5980157

Fax szám:

06/22/500-365

E-mail cím:

irodabutor@szekhaz.hu

Weboldal(ak):