hpdesign - Horváth Péter

Honlaptervezés és készítés, embléma, arculat, kiadványok tervezése



Bemutatkozás:

Honlaptervezés, honlapkészítés és publikálás meglévő grafikai tervek felhasználásával, vagy egy új, egyedi arculat, webdesign megalkotásával, mindezt kiegészítve a webtechnológia látványos lehetőségeivel.

A honlaptervezés, honlapkészítés során teljes körű alkalmazkodás a megrendelő elképzeléseihez, folyamatos konzultáció a minél tökéletesebb produkció érdekében. A weblap tervezés, weblap készítés után a kész munka publikálása, keresőkbe és link-tárakba való regisztrálása. A munka átadása után a megrendelő igényei szerint a honlapok karbantartása, frissítése.

Honlaptervezés és honlapkészítés mellett teljes körű reklámgrafikai tervezés a logótól az egyedi grafikán át a komplett arculattervezésig minden, ami a vizuális megjelenéshez elengedhetetlen: névjegykártya, levélpapír, kiadványok, honlapterv. Céges emblémáját az egyszerű kivitel mellett igény szerint térhatású 3d-s változatban is elkészítjük, egyedivé téve cége arculatát. Nyomtatott kiadványok — árucímkék, újságok, szórólapok, prospektusok — tervezése és profi kivitelezése. Üzleti dekorációk, cégtáblák, feliratok készítése.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8093 Lovasberény, Váci Mihály u. 13.   térkép>

Telefonszám:

06/30/2926993

Fax szám:

E-mail cím:

info@hpdesign.hu

Weboldal(ak):