Borbélyvill Bt.

Épületvillamossági munkák



Bemutatkozás:

Borbély Norbert vagyok a BORBÉLYVILL villamosipari betéti társaság vezetője. Cégemet - mely villamosipari és biztonságtechnikai munkákat végez - 2002- ben, szülőfalumban, Perkátán alapítottam, és a mai napig családi, mikró vállalkozásként működtetem, de a jövőben szeretném tovább fejleszteni, hogy ügyfeleimet minél gyorsabban és pontosabban ki tudjuk szolgálni.

Kezdetben csak erősáramú munkákat vállaltam, de 2 éve automatizálási és gyengeáramú munkákat is végzünk, pl. riasztó szerelés, kapuautomatizálás, kaputelefon szerelés, stb.

Cégem rendelkezik mérnöki háttérrel, valamint érintés- és villámvédelem felülvizsgálatára jogosító minősítésekkel. Rendelkezem két céges autóval és szerszámparkunkat folyamatosan a felmerülő igényekhez mérten bővítem! Telephelyünk Fejér megyében, Perkátán található, ahol műhelyünk minden fajta villamos munka elvégzésére alkalmas szerszámokkal felszerelt, villamos műhely. Működési területünk elsődlegesen Fejér megye, de országosan vállalunk munkákat. Regisztrált szerelői engedély birtokában mind az E-on, mind az ELMŰ mind a Démász területén végzünk mérőhelyi munkákat - mint: új bekapcsolás, teljesítménynövelések, visszakapcsolások stb.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2431 Perkáta, Tanácsköztársaság út 1/a   térkép>

Telefonszám:

06-30/538-6504

Fax szám:

E-mail cím:

borbelyvill.bt@gmail.com

Weboldal(ak):