Iváncsai Homok és Kavicsbánya

Kavics, sóder kitermelés, értékesítés

Bemutatkozás:

Az Iváncsai-kavicsbánya Magyarország északi részén, Fejér megyében, Iváncsa határában a Duna mellet található. Az Iváncsai-kavicsbánya a 6-os főút 48-as km-nél a Szalma Csárdával szemben helyezkedik el. A kavicsbánya kitermelését 2006-ban kezdtük el. A bánya kitermelését és a kitermelt ásványanyagok értékesítését saját erőből végezzük. A bánya ipari vagyona építőipari felhasználásra alkalmas.

Felhasználási területei: aljzat beton, térbeton, teherhordó beton. A kitermelés mellékterméke a meddő föld amely elsősorban útépítéshez, terület feltöltéséhez használható.

A kitermelés során a piac arra ösztönzött bennünket, hogy a kitermelt sódert, vizes osztályzón engedjük keresztül, hogy ezáltal a szabványnak megfelelő osztályozott frakciókat állítsunk elő. Az eljárásnak köszönhetően a természetes szennyeződésektől megtisztított homokot és kavicsot állítunk elő.

Értékesítésünk kiterjed:
- Natúr bányakavics
- Mosott osztályzott homok: 0/1-es, 0/4-es, 0/24-es, 0/8-as,
- Mosott osztályozott kavics: 0/24-es, 0/8-as, 16/32-es
- Meddőföld
értékesítésére.

A sóder bánya termékek kiszolgálását nagy teljesítményű homlokrakodó gépekkel végezzük. A bányakavics termékek értékesítése hitelesített hídmérleggel történik, rugalmas nyitva tartás mellett. Az általunk termelt anyagok kiszállítását, fuvarszervezését is vállaljuk.

Megrendelőink elégedettségének céljából bevezettük az ISO 9001 és ISO14001 szabvány szerinti integrált minőségi és környezetközpontú irányítási rendszerintegrált minőségi és fuvarszervezési rendszereket.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2454 Iváncsa, HRSZ 036/9   térkép>

Telefonszám:

0630 9 414 633

Fax szám:

E-mail cím:

parag.jozsef@chello.hu

Weboldal(ak):

Telephelyek, üzletek:

Telephely: Iváncsa, 6-os főút 48-as km-nél
Székhely: 1044 Budapest, Tomori utca 28.