HV2010 Irodatechnika KFT

Nyomtatástechnikai szaküzlet



Bemutatkozás:

Termékeink és szolgáltatásaink az irodatechnika világában használatos eszközökhöz kötődnek, úgy mint nyomtatók, fénymásolók és ezek kellékanyagai, tartozékai.

Tevékenységünkkel megpróbálunk minden igényt kielégíteni ügyfeleinknek, új és használt eszközök (nyomtató, fénymásoló stb.), eredeti, utángyártott és töltött kellékanyagok, készletről vagy nagyon rugalmas 24 órán belüli teljesítéssel, díjmentes kiszállítással.

Tintapatronok és lézertonerek töltését rövid határidővel vállaljuk és teljeskörű garanciával.

Szolgáltatásaink körébe tartozóan irodatechnikai eszközök javítását, szervizelését vagy időszakos karbantartását képzett szakemberek végzik, akár helyszínen is.

Egyéb szolgáltatásaink: színes és fekete fénymásolás A4 nyomtatás adathordózóról, irodatechnikai eszközök bizományos átvétele és értékesítése, valamint a kiürült tonereket és tintapatronokat hivatalosan is átvesszük.

Már 14.-ik éve szolgáljuk ki hűséges ügyfeleinket a lehető legnagyobb odafigyeléssel és odaadással. Ügyfeleink a magán, az üzleti, ipari és közintézményi szférából kikerülően egyaránt megtalálhatók, közülük sokan törzsvásárlók maradtak.




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

2400 Dunaújváros, Szórád Márton u. 20. fsz. 3.   térkép>

Telefonszám:

06/25/287-687, mobil: +36-70-298-5569

Fax szám:

06/25/287-687

E-mail cím:

hv2010@freemail.hu

Weboldal(ak):