Alba-Tools Kft.

Könyvelés, adótanácsadás. Fröccsöntő szerszámtervezés, műa. alkatrészek gyártása



Bemutatkozás:

KÖNYVELÉS, ADÓTANÁCSADÁS

A megbízható, precíz és informatív könyvelés a vállalkozások életének elengedhetetlen feltétele. Kollégáink szaktudásukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy partnereink vállalkozásának működése során végrehajtott ügyleteik pontosan, megbízhatóan és a hatályos törvényeknek megfelelően legyenek adminisztrálva. ÁFA nyilvántartásának vezetése közben, elkészítjük ezzel kapcsolatos adóhivatali bevallását és jelentését, leadjuk cégének mérlegét, elkészítjük éves bevallását. Folyamatosan tájékoztatjuk fizetési kötelezettségeiről, szükség és igény szerint tanácsot adunk Önnek adóügyleteivel kapcsolatban.

A munkavégzést a lehetőségeink szerint a vállalkozó igényeihez igazítjuk, a vállalkozó által átadott anyagok alapján végezzük, az ügyfél kívánsága szerint a könyvelőirodánkban vagy a vállalkozó telephelyén.

Vállaljuk betéti társaságok, korlátolt felelősségű társaságok főkönyvi könyvelését kettős könyvvitel rendszerében. Szolgáltatásainkat egyéni vállalkozók, kis- és középvállalatok részére nyújtjuk.

Tagjai vagyunk a Minőségi Könyvelők Országos Klubjának. Irodánk Székesfehérvár belvárosában, mindennel fel van szerelve, hogy megfeleljen a XXI. század kihívásainak.

Biztosíthatjuk, az elmúlt 18 év során szerzett széleskörű tapasztalat, a folyamatos fejlődés és partnereink elégedettsége a garancia arra, hogy ön sem fog csalódni cégünkben.


FRÖCCSÖNTŐ SZERSZÁMTERVEZÉS, MŰANYAG ALKATRÉSZEK GYÁRTÁSA

Cégünk 1993-ben alakult, fröccsöntő szerszámtervezéssel, és műanyag alkatrészek gyártásával foglalkozó részlegünk ez évben meg is kezdte tevékenységét.

Vállalatunk a kiélezett piaci versenyben azt tűzte ki célul, hogy tőkeerős magyar kisvállalkozásként, a hazai műanyagipari fejlesztések egyik meghatározó szereplőjévé nője ki magát, az elkövetkezendő évek során. A több mint 20 év szakmai tapasztalat és a legmodernebb XXI. századi technológiák ötvözésével, nálunk mindent megtalál amire szüksége van.

Egyedülálló módon a teljes műanyag alkatrész tervezési ciklusra kínálunk megoldást, a koncepcionális és látványtervezéstől a szimuláción és prototípusgyártáson át a kész termék fröccsöntéséig.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 113.   térkép>

Telefonszám:

06-22/784-383

Fax szám:

06-22/784-415

E-mail cím:

info@albatools.hu

Weboldal(ak):