Elegancia Esküvőszervezés

Nagy Kata okleveles esküvőszervező



Bemutatkozás:

KEDVES JEGYESPÁR!

Nagy Kata okleveles esküvőszervező vagyok, az Elegancia Esküvőszervező Iroda tulajdonosa.

TI is tudjátok, esküvőtök akkor lesz olyan, amilyennek megálmodtátok, és amilyenre vágytok, ha számotokra a legmegfelelőbb szolgáltatókat választjátok ki és együttműködésükre mindenben számíthattok.

Ha megtiszteltek bizalmatokkal, nagyon szívesen leszek segítségetekre a választásban, szakmai tudásommal és tapasztalatommal biztosítalak benneteket arról, hogy esküvőtök számotokra és vendégeitek számára is ÖRÖKRE feledhetetlen lesz!

Örömmel fogadom érdeklődő e-maileteket/hívásotokat, és azt követően szívesen veszem fel veletek a kapcsolatot, hogy egy kellemes tea vagy kávé mellett megoszthassátok velem elképzeléseiteket/vágyaitokat/álmaitokat.

MIÉRT IS JÓ ESKÜVŐSZERVEZŐVEL SZERVEZTETNI A NAGY NAPOT?

Ha megtiszteltek azzal, hogy megszervezhetem esküvőtöket, biztosak lehettek benne, hogy rengeteg energiát, időt, utazási költséget, telefonköltséget és idegeskedést spórolok majd meg nektek, és egyáltalán nem kell attól tartanotok, hogy olyan szolgáltatókba (zenekar, vőfély ...stb.) botlotok, akik elronthatják a TI Nagy Napotokat.

Amennyiben komplett szolgáltatói csomagot rendeltek tőlem, úgy az ÉN NÁSZAJÁNDÉKOM számotokra, hogy az esküvőtök napján vállalom a teljes lebonyolítást teljesen térítésmentesen részetekre.

Szeretettel várom megkereséseteket!




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8000 Székesfehérvár, Jancsár u. 17.   térkép>

Telefonszám:

+36/20/557-37-72

Fax szám:

E-mail cím:

eleganciaeskuvoszervezes@gmail.com

Weboldal(ak):