Új Rendezvényiroda

Rendezvényszervezés, céges rendezvények, műsorszervezés



Bemutatkozás:

Műsort keres a rendezvényére? Vagy inkább az egész rendezvény megszervezését rábízná másra?

Több mint 10 éves, a rendezvényszervezés területén szerzett szakmai tapasztalattal a hátam mögött indítom útjára az „Új Rendezvényirodát”. Hiszem, hogy minden rendezvény sikere az ötletben és a tökéletes szervezésben rejlik.

CÉGES RENDEZVÉNYEK

Legyen szó akár egy díjátadásról, megnyitóról, ügyfél- vagy vevőtalálkozóról, gálavacsoráról, az Új Rendezvényiroda tökéletes szervezési hátteret biztosít a sikeres rendezvény összeállításához és lebonyolításához.
Amit biztosítunk: Program, Catering, Technika, Dekoráció, Kiegészítő szolgáltatások, Lebonyolítás

CÉGES CSALÁDI NAPOK

Kiemelt, fontos esemény egy cég életében a családi nap. A dolgozók és családtagjaik, kollégák, a vezetőség egy merőben új helyzetben, kötetlen formában találkozhatnak egymással, amire a hétköznapokban nincs lehetőség. A közösen átélt események színt visznek a munkahelyre, energiával feltöltve a munkával eltöltött órákat. Koncepcióinkkal arra törekszünk, hogy a programot úgy állítsuk össze, hogy valamennyi korosztály megtalálja a számára kellemes elfoglaltságot és új élményekkel gazdagodva térjenek haza az izgalmas nap végén.

CSAPATÉPÍTÉS

Építsen egy jó csapatot közös élményekkel! Egy rendezvény tervezetének elkészítésekor a következő célokat tartjuk szem előtt: ismerkedés, csapatszellem javítása, belső kommunikációs csatornák kiépítése és fejlesztése. Programjaink a csapatok belső értékeit, erejét aktivizálják, a csapatok vitalitását adó erőforrásokat hívják cselekvésre.

MŰSORSZERVEZÉS

- Humor, Stand up Comedy
Aranyosi Péter, Badár Sándor, Éles István, Hadházi László, Ihos József, Kiss Ádám, Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán, Maksa Zoltán, Nagy Bandó András, stb.
- Könnyűzenei szólisták
Brasch Bence, Caramell, Charlie, Csonka András, Gerendás Péter, Gangxsta Zolee, Korda György és Balázs Klári, Kovácsovics Fruzsina, Oláh Ibolya, Ruzsa Magdi, Szandi, Szekeres Adrienn, Szikora Róbert, Szulák Andrea, Szűcs Judit, Tabáni István, Tóth Vera, Varga Feri és Balássy Betty, Vikidál Gyula, Zséda, stb.
- Könnyűzenei együttesek
Anti Fitness Club, Beatrice, Irigy Hónaljmirigy, Ismerős Arcok, Magna Cum Laude, Marót Viki és a Nova, Quimby, Republic, Sugar Loaf, Zanzibár, stb.
- Magyar népzene, világzene
Csík zenekar, Palya Bea, Ghymes, Sebestyén Márta, stb.
- Mulatós
Bangó Margit, Bódi Guszti, Csocsesz, Dupla Kávé, Matyi a Hegedűs, stb.
- Komolyzene
Illényi Katica, Horgas Eszter, Mága Zoltán, Szentpéteri Csilla, Vonósnégyesek, stb.
- Operett, musical
Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra, Feke Pál, Homonnay Zsolt és Polyák Lilla, Malek Andrea, Mészáros Árpád Zsolt, Sasvári Sándor, stb.
- Gyerekműsorok
Zenés, interatkív műsorok (Alma együttes, Halász Judit, Huzella Péter, Szélkiáltó együttes, stb.), Báb, mese, bohóc műsorok
- Bűvész, mentalista
Danny Blue mentalista, Lui Magic Show, Ungár Anikó, Rakonczai Máté, stb.
- Táncműsorok
4 for Dance, Botafogo, Hastánc, Michael Jackson show, Südi Iringó, The Irish Dance Experience, stb.

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Arc- és testfestés, Csokoládé fondue, Borkóstoló, Emlékkép készítés, Ezoterikus szolgáltatások, Hennafestés, Játszóház, Jégszobor, jégszobrászat, Karikatúra és portrérajzolás, Karaoke, Kézműves foglalkozások, Kisállat simogató, Pónilovagoltatás, Koktélkészítés, mixershow, Légvár, Tűzijáték, stb.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2484 Gárdony - Agárd,  

Telefonszám:

06-30/970-3983

Fax szám:

E-mail cím:

szervezes@ujrendezvenyiroda.hu

Weboldal(ak):