Vitál Club Kerékpár Áruház KFT.

Kerékpár üzlet és webáruház - Kerékpárok, elektromos kerékpárok, gyermekkerékpárok, alkatrészek, kiegészítők



Bemutatkozás:

Székesfehérvári kerékpár boltunk az ország egyik legnagyobb - közel 1000 darabos - kerékpárválasztékával, óriási alkatrész és kiegészítő kínálattal, külön gyerekosztállyal, család centrikus termékstruktúrával várja érdeklődőinket, vásárlóinkat. A Vitál Club webshop éjjel-nappal fogadja megrendeléseiket gyors kiszállítással és rugalmas ügyintézéssel.


MIÉRT TŐLÜNK?

- Mert Válogatott árukészlettel várjuk Vevőinket. 20 év szakmai tapasztalatai alapján igyekszünk a legjobb ár/érték arányú termékeket illetve márkákat kiválogatni, bemutatni.

- Mert Nálunk egész évben 800-1000 darab kerékpárból válogathat, a hagyományos háztartási kerékpároktól és felnőtt tricikliktől kezdve, a tandemeken, utánfutókon keresztül a professzionális sportkerékpárokig. Országosan egyedülálló a gyermek kerékpár kínálatunk! Szezonon kívül is 200 darab feletti ezekből is a választék! Hajtányok, rollerek, 12”, 14”, 16” 20” 24”-os kerékpárok, kontrafékes, láncváltós, agyváltós kivitelben, többféle vázgeometriával, fiú, lány vagy unisex kivitelben...

- Mert folyamatos az akciós választékunk! Igyekszünk minden kerékpár kategóriában akciós modelleket kínálni. Továbbá az egyéb termékkörökben is rendszeresen kifoghat akciós cikkeket.

- Mert nálunk díjtalan az üzembe helyezés és a garanciális átvizsgálás. Kerékpárvásárlás esetén már régen nem vagyunk drágábbak egy-egy nagyáruháznál, ha figyelembe veszik az ilyen helyeken vásárolt bringák üzembe helyezési, majd későbbi garanciás átvizsgálási költségeit, illetve azt a tényt, hogy mi szakértő szemmel válogatunk a kizárólagosan üzleti érdekekkel szemben...

- Mert cégünknél elkötelezett munkatársak dolgoznak, fontos számunkra a kultúra és a szakértelem. Nagy hangsúlyt fektetünk értékesítőink etikai és szakmai képzésére. Nálunk nem fordulhatnak elő \"flegma\" eladók. Valamint nagyon igyekszünk, hogy minden szakmai kérdésre kielégítő válasszal szolgáljunk.

- Mert teljes körű a szerviz szolgáltatásunk. 6 állásos műhelyünkben francia VAR szerszámokkal dolgoznak szerelőink. Elvégezzük az általunk értékesített kerékpárok garanciás és minden egyéb kerékpár fizető javítását egyaránt. De megjavítunk kerekesszéket, babakocsit, rollert, szobakerékpárt és egyéb fitnesz eszközöket is.

- Minőségbiztosítás a műhelyben. Kerékpárjainkat 17 éves tapasztalat alapján kidolgozott technológiai sorrend szerint helyezzük üzembe. Így sikerült elérnünk, hogy a 17 év alatt értékesített több mint 50000 darab kerékpárral, szerelési hibából adódóan nem történt baleset. A felelősség vállalás végett minden kerékpárunk viseli üzembe helyezője nevét.

- Minőségbiztosítás a gyártóinknál. Áruházunkban fontos szempont, hogy szabványos és biztonságos termékeket forgalmazzunk, különösen a gyerekkerékpárok, gyerekülések, bukósisakok tekintetében.

- Mert valódi és méltányos a garanciánk! Ha valami anyaghibás, nálunk nem fordulhat elő, hogy csalódottan távozik a Vevő. Méltányos, mert néha a gyártók/importőrök jogszerűen utasítanak el egy-egy reklamációt, hivatkozva a nem rendeltetésszerű használatra, ugyanakkor mi meg tudjuk érteni a vásárlónk indokait is és saját veszteségkeretünk terhére cserélünk alkatrészeket.

- Vevőközpontú kommunikáció. Hozzánk fordulhat szóban vagy írásban, biztos lehet benne, hogy választ kap kérdésére. E-mailben feltett kérdésekre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk. Ha nem járunk sikerrel a ránk bízott probléma megoldásában, mi arról is tájékoztatjuk.

- Mert majd mindegyik egészségpénztárral szerződésünk van és számos utalványt elfogadunk.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8000 Székesfehérvár, Királysor 60.   térkép>

Telefonszám:

06-22/500-977, Mobil: 06-20/478-5444

Fax szám:

E-mail cím:

info@fehervarkerekpar.hu

Weboldal(ak):