Vi-Zo Butor

Minőségi egyedi bútorok



Bemutatkozás:

A Vi-Zo Bútor, 16 év tapasztalatával készíti egyedi méretű és kivitelezésű kiváló minőségű bútorait. Mi nem a konfekció termékeket gyártására törekszünk, hanem a kiváló minőségű megfizethető árú termékekre. Az általunk felhasznált anyagon és szerelvények, csak a legjobb minőségűek lehetnek. Termékeink a kicsitől a komplett panzió berendezéséig terjednek, referenciáink szinte az egész ország területén megtalálhatók. Munkatársaink célja az, hogy termékeink és szolgáltatásaink minősége és hasznossága meggyőzze Önt arról, hogy kapcsolatai egy kifogástalan, bizalmat ébresztő partnerrel bővüljenek. Folyamatosan alakítjuk ki ma jellemző tevékenységi körünket és ezeket fokozatosan bővítettük is.

FŐBB TEVÉKENYSÉGEINK:
Konyhabútorok, irodabútorok, fürdőszobabútorok, asztalok, üzletberendezések, rendelőbútorok, panzió és szállodabútorok, beépített szekrények és gardróbok, valamint egyéb kiegészítő bútorok gyártása

Bútorainkat úgy állítjuk össze, hogy a legkülönfélébb minőségi és stílusbeli igényeket is képesek legyünk kielégíteni. Olyan bútorokat kínálunk, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az Önök vendégei rendszeresen visszatérjenek; irodájukban, szállodájukban, éttermükben, lakásaikban kellemesen érezzék magukat. Az egyedi stílusosan megtervezett berendezés nagyban hozzájárul a hely imázsának kialakításában és ezzel a vendégkört, a forgalmat is jelentősen növelheti.

Cégünk megkezdte a Spanyol KITMAR cég kiváló minőségű alumínium, illetve acél profilrendszerű toló-, csukló-, és térelválasztó ajtó vasalatainak forgalmazását - gyártását, amelyek a legigényesebb elvárásoknak is megfelelnek. Egyedülállóan széles színkínálatból, kiemelkedően magas minőség mellett, igen kedvező áron tudjuk elkészíteni. Ajtóink kiemelkedő minőségét garantálja a profilrendszerek, görgők tervezését-fejlesztését végző magasan kvalifikált mérnökcsapat, a folyamatos minőségellenőrzés, a KITMAR cég évtizedes gyártási tapasztalata, és a termékeinkre vállalt 10 éves garancia.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8000 Székesfehérvár, Mura utca 2.   térkép>

Telefonszám:

06-20/92-53-517, 06-20/92-53-519

Fax szám:

E-mail cím:

info@vizobutor.hu

Weboldal(ak):

,