Noll tanya vendégház

Falusi turizmus Minősített szálláshely 4 napraforgó



Bemutatkozás:

Tanyánk, melyet nagyszüleink alapítottak 1920-ban, Budapesttöl 40 km-re, a Vértes hegység lábánál a Váli völgyben, 15 hektárnyi területen ( erdö, nádas, rét, tó) található. Szeretettel várjuk a pihenni és túrázni vágyó családokat, baráti társaságokat, munkahelyi közösségeket.

2 db 2 ágyas, 2 db 3 ágyas és 2 db 4 ágyas szobánk van, melyek mindegyikéhez fürdőszoba tartozik. A szobákhoz tartozó közösségi helység 35 négyzetméteres.

Bababarát szálláshely vagyunk, felszerelve a babák kényelmét szolgáló eszközökkel, kiságy, etetőszék, fürdető kád, biztonsági konnektorok és csend. A szülök részére bográcsozó és szalonnasütő hely, mellette fedett pihenő, zöldfüves kispályás focipálya.

A horgászni vágyók is kipróbálhatják szerencséjüket a 2 hektáros horgásztavon. A vadászoknak lehetőséget biztosítunk a helyi vadásztársaság közreműködésével hobbijuk gyakorlására. Megismerkedhetnek az érintetlen természet növény és állatvilágával. Az ínyenceknek ajánlhatjuk a kecskesajt-, és borkóstolót. Háziállataink: cica, kutyus, kecskék, baromfi.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8086 Felcsút, Noll tanya   térkép>

Telefonszám:

+36-20-217-3728

Fax szám:

E-mail cím:

zoltan@noll.hu

Weboldal(ak):

,  

Telephelyek, üzletek:

8086 Felcsút, Noll tanya