Fehérvár GSM Mobiltelefon Szaküzlet

Új- és használt mobiltelefon kereskedelem, szerviz, adatmentésBemutatkozás:

A Fehérvár GSM csapata 7 éve a vevők szolgálatában áll a használt és új mobiltelefon piacon.

Üzletpolitikánk legfontosabb alapköve: az elégedett vevő! Ezért dolgozunk, és igyekszünk mindent megtenni. Folyamatos akciókkal és bővülő termék palettával vagyunk a megye egyik legkedveltebb üzlete!

Sajnos a mobiltelefon-kereskedelem piacán meglehetősen sok a szabálytalanul, esetleg törvénytelenül működő vállalkozás, üzlet, illetve a cseppet sem ügyfélközpontú, hazugságokon alapuló üzletpolitika. Mi igyekszünk végletesen elhatárolódni ezektől, és kiemelkedően vevőközpontú, segítőkész és rugalmas megoldásokkal, korrekt és betartható ígéretekkel valósítjuk meg azt a fajta kereskedelmet, amit erkölcsi és etikai normáink szerint helyesnek ítélünk meg.

Szerviz-tevékenységünk 7 éve működik eredményesen, a lehető legrövidebb időn belül, garanciával, a megújult igények szerint immáron mobiltelefon készülékek mellett GPS, Notebook, PC eszközök garancián túli szervizelésével is foglalkozunk. Minden javítható termékre garanciát vállalunk!

Üzletünk márkás Hi-Fi készülékek adás-vételével, bizományos értékesítésével és szervizelésével is foglalkozik.

2010. októberétől nagyobb, tágasabb üzletbe költöztünk az igényeknek megfelelően. Nagy figyelmet fordítunk kollégáink szakmai továbbképzésére és a szervizünk további korszerűsítésére.

2012. áprilisától bővítettük szolgáltatásunkat a Save&Go adatmentéssel a városban elsőként!

Tegyen próbára minket, nem fog csalódni - üzlet, ahonnan elégedett vásárlók távoznak...
vissza a kereséshez >>

A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8000 Székesfehérvár, Piac tér 1.   térkép>

Telefonszám:

+36 (20) 398 3656

Fax szám:

+36 (22) 313 252

E-mail cím:

info@fehervargsm.hu

Weboldal(ak):