HONDA Autócentrum Szabó

Új autó értékesítés, márkaszerviz



Bemutatkozás:

Szolgáltatási rendszerünket, telephelyeink arculatát és nyitva tartásunkat úgy alakítottuk ki, hogy kivívjuk Ügyfeleink maximális elégedettségét. Válasszon Ön is minket, hiszen Ügyfeleink nálunk mindent egy helyen intézhetnek: az értékesítés mellett teljes körű hitelügyintézés, tartós bérlet, flottakezelés, biztosítási ügyintézés teszi teljessé az értékesítési szolgáltatásainkat. Ezen kívül foglalkozunk még használt autó és bizományos értékesítéssel, gépkocsi beszámítással, értékbecsléssel és szervizeléssel.

Szalonunkban a Honda márka legújabb személygépjármű palettája megtalálható. Márkaszervizünk pedig magasan képzett szakemberekkel, professzionális eszközökkel és kedvező árral áll az Önök rendelkezésére.

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS:
Cégünk a legújabb Honda paletta bemutatása mellett tesztvezetési lehetőséget biztosít minden érdeklődő számára. Értékesítő kollegáink személyre szabott kondíciókkal, kedvezményekkel és megoldásokkal várják Önt.

MÁRKASZERVIZ:
Hivatalos Honda márkaszervizünk a legkorszerűbb technológiával és képzett szakemberekkel áll az Ön, és gépjárműve rendelkezésére. Munkatársaink készen állnak arra, hogy mindenben a segítségére legyenek. Kedvezményes ajánlattokkal várjuk Önt és gépjárművét. Előzetes egyeztetés esetén lehetőség van a szerviz idejére díjmentesen szerviz cseregépjárművet igényelni. Szerviz programunk keretén belül egyedi árakat és kondíciókat biztosítunk. Szerviz szolgáltatásunk során lehetősége van VIP kártyát igényelni, mely további előnyöket, kedvezményeket jelent az Ön számára.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8000 Székesfehérvár, Kadocsa utca 59.   térkép>

Telefonszám:

06/22/500-986

Fax szám:

06/22/500-956

E-mail cím:

info@hondafehervar.hu

Weboldal(ak):

,