KLUG-E Bt

Könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés, és adóbevallás elkészítése



Bemutatkozás:

Könyvelő irodánk fő profilja a könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés, és adóbevallás elkészítése. A KLUG-E könyvelőiroda 1989-ben kezdte meg tevékenységét, 2005-ben alakult át Betéti Társasággá. Az elmúlt 26 év adózási, könyvelési, és számviteli tapasztalatokkal, megfelelően képzett szaktudással állunk vállalkozóink rendelkezésére Dunaújvárosban, és vonzáskörzetében.

- Könyvelés gyorsan
- Könyvelés precízen
- Könyvelés reális árakon
- Könyvelés magas tapasztalatokkal
- Cégalapításhoz információ nyújtása: Egyéni vállalkozás, Bt., és Kft., alapítás

Ha szeretné, hogy cége ügyeivel kapcsolatban naprakész tanácsokkal lássuk el, kérdéseire átgondolt, érthető válaszokat kapjon, valamint szeretné vállalkozásának könyveléssel kapcsolatos dolgait biztonságban tudni, akkor szívesen látjuk ügyfeleink között.

Fontosnak tartjuk a cégek törvényes működését, a számviteli és adózási szabályok betartását, de figyelünk a cégek gazdálkodására, a takarékos adózásra és a későbbi megállapítások elkerülésére. Megbízóinkat tájékoztatjuk az őket érintő feladatokról, változásokról.

Munkánk megfelelő színvonala érdekében rendszeresen követjük a jogszabályi változásokat, gondoskodunk munkavállalóink folyamatos továbbképzéséről. A munka végzéséhez széles körű szakirodalom elérhetőségét biztosítjuk.

Irodánkban olyan szoftverekkel dolgozunk, melyek biztosítják a frissített adatfeldolgozást, képesek az előírásoknak megfelelő nyomtatványok, bevallások elkészítésére.




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

2400 Dunaújváros, Dózsa György út 5. 3 em.2 ajtó   térkép>

Telefonszám:

06-25/407-534, mobil: 06-30/684-2198

Fax szám:

06-25/407-534

E-mail cím:

info@klugebt.hu

Weboldal(ak):

,