Móri Állatorvosi Rendelő (Vágvölgyi-Med Kft)

Állatorvosi ambuláns ellátás, oltások, mikrochip beültetés, műtétek, stb.



Bemutatkozás:

Rendelőnket 2009-ben nyitottuk, ahol az alap ambuláns ellátás, oltások, külső és belső parazita ellenes kezelések, mikrochip beültetés és útlevél kiállítás mellett szaporodásbiológiai és lágysebészeti műtéteket, fogkő eltávolítást, egyéb szájhigiéniai beavatkozásokat, laborvizsgálatokat, röntgenvizsgálatot, bőrgyógyászati, szemészeti és fülészeti beavatkozásokat végzünk.

Munkánk során minőségi oltóanyagokkal és gyógyszerekkel a szakma szabályainak megfelelő protokollokkal dolgozunk.

Amennyiben kedvencének olyan beavatkozásra van szüksége, amit itt helyben mi nem tudunk megoldani, akkor kiváló felszereltséggel és az adott szakterületen szakképzettséggel rendelkező kollegához irányítjuk betegeinket. A laboratóriumi vizsgálatokat csak akkreditált laboratóriumokban végeztetjük. Rendelőnkben a betegségek lehetséges megelőzésére nagy hangsúlyt helyezünk.

A külső és belső élősködők távoltartására szolgáló készítmények mellett vitaminokat, porcerősítőket, különböző samponokat, minőségi általános és speciális tápokat is tartunk, illetve törekszünk a betegnek szükséges állatgyógyszereket készleten tartani, hogy egy helyen egyszerre mindent megkaphasson külön utánajárás nélkül.

Előzetes telefonos egyeztetés alapján kiszállással háznál is vállaljuk kisállata ellátását amennyiben a rendelői beszállítás nem megoldható. Rendelési időn kívül időpont egyeztetéssel tudjuk betegeinket fogadni.

MUNKATÁRSAK:

Dr. Vigh Zsófia
Állatorvosi diplomámat 2000-ben szereztem, kisállat és ló egészségügyi szakvizsgával is rendelkezem. A kutyák, macskák, egyéb kiskedvencek és a lovak mellett haszonállatok ellátásában is szereztem gyakorlatot. Elsősorban a belgyógyászati diagnosztika a szakterületem.

Réti Bernadett
Állatorvosi aszisztens.

Dr. Vágvölgyi Mária
Humán orvos, nyugdíjas. Rendelőnkben a rizikó osztályba tartozó betegek műtéti altatását végzi.

RENDELÉSI IDŐ:
Hétfő-Péntek: 12.00-20.00
Szombat: 10.00-16.00




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

8060 Mór, Tábor u. 22   térkép>

Telefonszám:

06-30-4490877

Fax szám:

E-mail cím:

info@moriallatorvos.hu

Weboldal(ak):